بنی گانتز:ایران یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

بنی گانتز:ایران یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «ما به فعالیت دیپلماتیک خود ادامه خواهیم داد، زیرا ایران قبل از هر چیز یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است و به ساخت نیروی نظامی خود ادامه خواهیم داد. همه ابزارها روی میز هستند».
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 03
کد خبر: ۱۲۴۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار عجز و لابه‌های نخ‌نماشده علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت که تهران مشکلی برای جهان و منطقه غرب آسیا است.

گانتز طی سخنرانی در دانشکده نظامی در حیفا، ادعا کرد که اسرائیل هرگز از اقدامات برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی دست نخواهد کشید، زیرا توافق بین تهران و قدرت‌های جهانی قریب‌الوقوع به نظر می‌رسد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، وی در این‌باره مدعی شد: «در هفته‌های آینده، شاید حتی در روزهای آینده، ممکن است توافق هسته‌ای بین قدرت‌های [جهانی] و ایران امضا شود».

وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل ادامه داد: «چه این اتفاق بیافتد یا نه، اسرائیل به هر کاری که لازم باشد برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک تهدید وجودی و داشتن قابلیت اتمی ادامه خواهد داد».

بر اساس این گزارش، گانتز در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود افزود: «ما به فعالیت دیپلماتیک خود ادامه خواهیم داد، زیرا ایران قبل از هر چیز یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است و به ساخت نیروی نظامی خود ادامه خواهیم داد. همه ابزارها روی میز هستند».

وی همچنین مدعی شد: «حتی در صورت امضای توافق، ما هرگز فعالیت در مجاری دیپلماتیک را با هدف تشدید نظارت بر ایران و با عواقب واقعی و دردناک برای هرگونه نقض [توافق] و پیشرفت در توسعه هسته‌ای متوقف نخواهیم کرد».

اوایل روز چهارشنبه، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفته بود که تل‌آویو باید مطمئن شود که ایران به سلاح اتمی دست پیدا نمی‌کند.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای خود متهم کرده‌اند که ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. تهران تاکید دارد که به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

ایران  در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد و علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

در حالی که دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها علیه ایران در وین جاری است، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز خوشبینی نسبت به رسیدن به یک توافق خوب در مذاکرات وین، در دیدار «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مونیخ اظهار داشت: اکنون وقت آن رسیده که آمریکا و سه کشور اروپایی با اخذ تصمیم‌های سیاسی لازم، نشان دهند اراده واقعی برای رسیدن به توافق در کمترین زمان را دارند. اگر ابتکارات ایران نبود، تا این حد به توافق نزدیک نبودیم، ولی طرف مقابل باید بداند تهران خطوط قرمز خود را نادیده نخواهد گرفت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار